1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÇİFTEKAVAK MAHALLESİNDE YÜZLER GÜLÜYOR
ÇİFTEKAVAK MAHALLESİNDE YÜZLER GÜLÜYOR

ÇİFTEKAVAK MAHALLESİNDE YÜZLER GÜLÜYOR

Ardeşen Belediyesi tarafından yürütülen çalışma neticesinde Çiftekavak Mahallesi’nde 550 metre yol yapımı tamamlanarak hizmete açıldı.

A+A-

Ardeşen Belediyesi mahallelere götürdüğü hizmetlerde vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ardeşen Belediyesi tarafından yürütülen çalışma neticesinde Çiftekavak Mahallesi’nde 550 metre yol yapımının sonlandırılmasıyla yol hizmete açıldı.

yol3.20150306150145.jpg

Yol açılışına Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen İlçe Emniyet Müdürü Turan Sarı, Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Yazar, il genel meclis üyesi Zekeriya Bozkan, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, sivil toplum örgüt temsilciler, oda başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

yol1.20150306150208.jpg

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin açılış öncesi yaptığı açıklamada, “Çiftekavak Mahallesi muhtarımızın gayreti ve mahalle sakinlerimizin yardımlarıyla sıkıntılı olan bölgede önemli bir çalışmaya imza attık.” dedi.

yol2.20150306150222.jpg

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin 8 Mart’ın Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle hem yaklaşan kadınlar gününü kutladı hem de açılışı bayanlara yaptırdı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız