1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çırakoğlu, Pazar'da çalıştı
Çırakoğlu, Pazar'da çalıştı

Çırakoğlu, Pazar'da çalıştı

Ak Parti Rize 2. sıra Milletvekili adayı Dr Lütfi Çırakoğlu, bugün Pazar ilçesinde seçmenleriyle bir araya gelerek köy ziyaretleri yaptı.

A+A-

Ak Parti Rize Milletvekili 2. sıra adayı Dr. Lütfi Çırakoğlu, seçim çalışmalarını Pazar ilçesinde devam ettirdi.
Pazar’da Ak Parti seçim bürolarını ziyaret ederek seçmenlerle sohbet eden Çırakoğlu, “Rize ve ilçeleri önümüzdeki dönemde büyük hizmetlerin, istihdam ve çalışmaların merkezi haline gelecek. Hergün başka bir ilçede ziyaretlerde bulunuyoruz. Halkımızın bize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan son derece memnunuz. Bizim Rize’den seçilip seçilememek gibi bir kaygımız kesinlikle yoktur. Rize’de Başbakan’ımızı temsil ediyoruz. Amacımız 22 Temmuz seçimlerinde tüm ülkede olduğu gibi Rize’de de en yüksek oyu almaktır. 3 milletvekiliyle Başbakanımızın huzuruna alnı açık ve dik bir şekilde çıkmak arzusundayız. Alacağımız oy oranının yüksekliği bizlerin Ankara’dan getireceği hizmetleri kolaylaştıracaktır.” Diye konuştu.

Aday Çırakoğlu daha sonra Pazar ilçesindeki köylerde seçim çalışmalarını devam ettirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum