1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. "Çocuk ve Keçiler" birinci!
"Çocuk ve Keçiler" birinci!

"Çocuk ve Keçiler" birinci!

Pazar'da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen masal anlatma yarışmasında "Çocuk ve Keçiler" adlı eser birinci oldu.

A+A-

Naci GÜVEN - İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilköğretim okulları arası masal anlatma Yarışmasını Ahmet Tahtakılıç İlköğretim Okulu öğrencisi Öyküsü Hayırlıyer, “Çocuk ve keçiler” adlı eseri ile kazandı.
Ahmet Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu salonunda gerçekleştirilen sanat etkinlikleri çerçevesinde masal anlatma yarışmasına İlçe Milli Eğitim müdürü Nafız Sağlam, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Bilgehan Yeşilyurt ve öğrencilerle veliler katıldı.

Yarışmada “Çocuk ve Keçiler” masalını anlatan Ahmet Tahtakılıç İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Öyküsü Hayırlıyer birinciliği elde ederken, Ahmet Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Gamze Çalışkan “Prenses ve Kurbağa” adlı masalı ile ikinci, Vali Erdal Ata İlköğretim Okulundan 5. sınıf öğrencisi Esnem Alantepe de “Kibritçi Kız” masalı ile üçüncü oldu.
Birincilik ödülünün sahibi Ahmet Tahtakılıç İlköğretim Okulu’nun müdürü Ahmet Alpay, bu tür etkinliklerle öğrencilerin sosyal yönlerini geliştirmeye çalıştıklarını belirterek, “Okulumuz katıldığı birçok dalda dereceler almıştır. Okulumuza birincilik kazandıran öğrencimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum