1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çoruh EDAŞ Pazar ve Hemşin'de de “biz 1’iz” dedi
Çoruh EDAŞ Pazar ve Hemşin'de de “biz 1’iz” dedi

Çoruh EDAŞ Pazar ve Hemşin'de de “biz 1’iz” dedi

Pazar ve Hemşin ilçelerinde Çoruh EDAŞ çalışanları hizmet kalitesinden memnun kalan herkesle “biz 1’iz” diyerek birlik mesajı veriyor.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Çoruh EDAŞ’ın yaptığı yatırımlarla şebekelerinin kalitesini yükselterek arızalara erken müdahalede bulunması memnuniyetle karşılanırken, “biz 1’iz”  diyenlerin sayısı da katlanarak artıyor.

coruh1-002.jpg

Yatırımlardan ve verilen hizmet kalitesinden memnun olan Pazar ve Hemşin halkı ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlar Çoruh EDAŞ’la birlikteliklerini, “biz 1’iz” diyerek duyuruyor.

coruh5.jpg

Pazar Demokrasi Meydanında toplanarak “biz 1’iz” diyen Çoruh EDAŞ çalışanlarına ilçedeki STK temsilcileri, esnaflar, polis memurları ile muhtar ve vatandaşlar da destek verdi.

hems10-002.jpg

Yine Hemşin İlçesinde de Çoruh EDAŞ çalışanları hem kurumlar hem de vatandaşlarla “biz 1’iz” diyerek birlik mesajı verdiler.

vid1.jpg

coruh2-002.jpg

hems7-004.jpg

hems6-005.jpg

coruh4.jpg

coruh3.jpg

hems8-005.jpg

hms9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum