1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Cumhur'un kırmızı kart itirafı
Cumhur'un kırmızı kart itirafı

Cumhur'un kırmızı kart itirafı

Kasımpaşa maçının son anlarında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Rizesporlu Cumhur, kartı bilerek gördüğünü söyledi!

A+A-

Kasımpaşa maçının son dakikalarında kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bırakan Çaykur Rizesporlu futbolcu Cumhur gördüğü kırmızı kartla ilgili olarak, "Benim kırmızı kartım taktik anlamda oldu. 3 sarı kartım vardı. Sarı kart görseydim Beşiktaş maçında oynamayacaktım şimdi ise hafta içindeki Türkiye Kupası maçında oynamayacağım. İlk yarı iyi başladık, fakat ikinci yarıya ilk yarı gibi başlayamadık. Skoru korumanın verdiği endişeyle biraz stres yaptık. Önemli olan son haftalarda iyi futbol oynayan ve bunu skora yansıtan Kasımpaşa'yı yenmemiz. Bundan dolayı mutluyuz. Teslim olmak bizim karakterimizde yok. Sonuna kadar elimizden geleni yapacağız. Düşebiliriz de ama biz kazanma arzumuzu, mücadelemizi sahaya yansıtarak sonuna kadar mücadele edeceğiz. O zaman düşersek de böyle düşelim. Son 4 haftada yenilgi almadan ligi bitirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum