1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çürük tahtaya bastı, yaralandı!
Çürük tahtaya bastı, yaralandı!

Çürük tahtaya bastı, yaralandı!

Ayder Yaylası'nda inceleme yaparken düşüp yaralanan Kültür Bakanlığı Saraylar Dairesi Başkan Yardımcısı Yunus Aydın, Vali Esen'i ziyarete ambulansla geldi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Rize'nin Ayder Yaylası'nda inceleme yaparken düşüp yaralanan Kültür Bakanlığı Saraylar Dairesi Başkan Yardımcısı Yunus Aydın, Rize Valisi Kasım Esen'i ziyarete ambulansla geldi.
Kültür Bakanlığı Saraylar Dairesi Başkan Yardımcısı ve Kültür Bakanlığı Uzmanı Yunus Aydın, Rize'nin Çamlıhemşin İlçesine bağlı ve tabii güzellikleriyle meşhur Ayder Yaylası'nda incelemelerde bulunurken düşerek yaralandı.

Buna rağmen programını aksatmayan ve Rize Valisi Esen'i ziyaret eden Aydın, yaralı olması nedeniyle bu ziyareti ambulansla gerçekleştirebildi. Aydın'ın merkeze yaklaşık 100 kilometre uzaklıktan ve ambulansla Vali Esen'i ziyaret edeceğini haber alan gazeteciler ise Rize Valiliği'ne giderek Aydın'ı getirecek ambulansı beklemeye başladı. Ambulans valiliğe giriş yapmak için ön kapıya yönelirken, burada gazetecilerin bulunması üzerine valiliğin arka kapısına yöneldi. Gazeteciler sebebiyle Aydın ambulanstan inmezken, Çamlıhemşin Kaymakamı Şenol Koca ambulansa binerek Aydın'la bir süre görüştü. Koca, daha sonra Aydın'la birlikte ambulanstan inerek valiliğe yöneldi. Aydın, daha sonra koltuk değnekleri ve çevresindekilerin yardımıyla Esen'in makamına çıkabildi.

Gazetecilerin sorusu üzerine açıklama yapan Aydın, Ayder Yaylası'nda inceleme yaparken düştüğünü belirterek, "Fazla bir şey hatırlamıyorum. Çürük tahtaya basmışım. Sadece düştüğümü hatırlıyorum" dedi.
Rize Valisi Kasım Esen de Aydın'a geçmiş olsun dileklerini iletirken, valilikten tekerlekli sandalye ile çıkan Aydın, binadan Vali Esen'in makam aracıyla ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız