1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Dağ motorları turizmin yeni rengi
Dağ motorları turizmin yeni rengi

Dağ motorları turizmin yeni rengi

Rize'de dağ turizmine renk katması amacıyla bir müteşebbisin Pazar İlçesinde kiralama ve satışına başladığı ATV dağ motorlarına büyük ilgi var.

A+A-

Pazar Subaşı Köyü İstanbul Derneği tarafından organizasyonu yapılan 13 adet ATV 4x2 dağ motoru ilçeye geldi. Vatandaşlar motorlara büyük ilgi gösterirken şehir merkezindeki gösteriye de yoğun ilgi vardı.




Pazar’da ilk kez 13 adet ATV 4x2 dağ motorları ile tur düzenleyeceklerini belirten Subaşı Köyü Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Yunus Demir,

“Asıl amacımız Yöremizdeki turizme katkıda bulunmak. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ve Subaşı köyü muhtarımızın da destekleriyle ortaklaşa bu görevi yürüteceğiz.

İlk etapta Kaçkar dağlarında, Ayder ve Çat yaylasında dağ motorlarını turizmin hizmetine kiralık olarak açacağız.

 ATV Safari turu sırasında zorlu tepeleri aşacak, dere yataklarından geçecek, çamura batacak, hem kendinizin, hem ATV'nin sınırlarını zorlayacaksınız.

Amaç tamamen doğal olan orman içi parkurumuzda yer alan dere ve çamur geçişleri, dik iniş ve çıkışlar, dar patikalarda rahatlıkla gezintiyi sağlamak olacak.

Kullanım sırasında dağda hiçbir sürücü belgesi gerekmiyor.

Şehirde ise anlaşacağımız bir sürücü kursu ile verilecek olan eğitimden sonra alınacak belge yeterli olacak.

 Ayrıca isteyenlere 6,5 ile 7 bin YTL fiyatla satabileceğiz.” şeklinde konuştu.(Abdullah UZUN&Naci GÜVEN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum