1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Danone heyecanı devam ediyor
Danone heyecanı devam ediyor

Danone heyecanı devam ediyor

Danone Futbol Turnuvasında Rizeyi temsil edecek olan il karması çalışmalarını Pazarspor Suat Karabekir tesislerinde devam ettiriyor.

A+A-

Naci GÜVEN - 10 Mayıs 2007 tarihinde Trabzon’da yapılacak olan Karadeniz Bölge seçmelerinde Trabzon, Ordu, Tokat ve Gümüşhane’ye karşı mücadele verecek olan Rize il karmasında Doğuş çay İlköğretim Okulundan İlyas ve Furkan, Çayeli Hasan Yılmaz İlköğretim Okulundan Cem, Pazar A. Mesut Yılmaz İlköğretim Okulundan Muhammet, İshak, Nazım, Orhan, Ercan, Pazar Toki İlköğretim Okulundan Bülent, Pazar Veysel Vardal İlköğretim Okulundan da Dursun’un yer alacağı belirtildi.

İl karmasını turnuvaya birlikte hazırlayan Çayeli Hasan Yılmaz İlköğretim Okulundan Yakup Zeren ile A. Mesut Yılmaz İlköğretim Okulundan Kadem Morgül takımın iddialı olduğunu ifade ederek, “Çalışmalarımızı Pazarspor’un mükemmel tesislerinde iyi bir ortamda sürdürüyoruz. Bu çalışma sistemimizle iyi neticeler alacağımıza inanıyoruz. Amacımız Karadeniz Bölge takımına birçok oyuncu vermek. Bunu da başaracağız. Rize’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ayrıca çalışmalarımızda bize büyük katkıları olan Pazarspor kulübüne de çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum