1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Davos’a gerek yok, daha güzel Ayder var!
Davos’a gerek yok, daha güzel Ayder var!

Davos’a gerek yok, daha güzel Ayder var!

AK Parti Çamlıhemşin İlçe Danışma Toplantısında konuşan Nusret Bayrtaktar, "Ayder Davos'tan daha kıymetli"

A+A-

Eylül ayı ilçe Danışma Meclisi toplantıları Hemşin ve Çamlıhemşin İlçe danışma meclisi toplantılarının yapılmasıyla sona erdi.

AK Parti danışma meclisi eylül ayı toplantıları Hemşin ve Çamlıhemşin toplantılarıyla sona erdi. İlk olarak yapılan Hemşin ilçe danışma meclisi toplantısı Hemşin AK Parti İlçe binasında gerçekleşti. Toplantıya AK Parti İl başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize milletvekili Nusret Bayraktar, İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanı Mustafa Şentürk,  belediye başkanı Halim Kazım Bekar, ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

hemsin.20140923211144.jpg

Hemşin AK Parti İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıda ilçe teşkilatı, Kadın kolları, Gençlik kolları, belediye başkanı ve il genel meclis üyesi yaptıkları çalışmalarla ilgili faaliyet raporlarının sunumu yaptılar. Toplantıda Ayar ve Bayraktar teşkilat mensuplarından Hemşin’le ilgili çalışmalar hakkında bilgi alarak, Hemşin’in sorunları hakkında konuştu.
Hemşin’deki toplantının ardından Ayar bayraktar ve beraberindekiler Çamlıhemşin’e giderek buradaki ilçe danışma meclisi toplantısına katıldılar. Çamlıhemşin’de gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize milletvekili Nusret Bayraktar, İl  yönetim kurulu  üyeleri ilçe başkanı Ahmet Yılmaz,  belediye başkanı Osman Haşimoğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

camlihemsin01.20140923211159.jpg

“En büyük pay teşkilatların”

Çamlıhemşin ilçe danışma meclisi toplantısında konuşan AK Parti İl başkanı Hikmet Ayar “Rize’de kat edebileceğimiz bir miktar daha yolumuz olduğunu düşünüyorum.  Bu başarıda en büyük pay teşkilatçılıktan geliyor.  O yüzden birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Hep daha iyi yapmak için böbürlenmeden guru yapmadan daha çok çalışmaya devam etmeliyiz.” dedi.

nusretbayraktar.20140923211213.jpg

“Allah Bize daha Güzelini Nasip Etti”

AK Parti Rize milletvekili Nusret Bayraktar ise Davos ile Ayder arasında bir karşılaştırma yaparak Ayder'in çok daha güzel ve değerli olduğunu, bu değerin kıymetini kısmen bildiğimizi söyledi.  Bayraktar, “Biz varlık içerinde, kısmen ne olduğumuzu bilmeden yokluk yaşıyoruz. Davos denilen yere gittik. Alt yapısı, bakımı, kullanımı, koruma kullanma dengesi çok güzel olduğu için bütün dünyanın gıpta ile bakıp, gidip dinlendiği, eğlendiği kongre yaptığı, turizm yaptığı yerdir. Ama Allah bize daha güzelini nasip etti. Onun için Davos sonrası burada kayak tesislerinin yapımı ve bununla ilgili çalışmaların dile getirildiği toplantılarda ben bir şey söylemiştim. Orda demiştim ki; “Davos’a gerek yok, daha güzel Ayder var” bu bakımdan ciddi bir nimete sahibiz. Bunun kıymetini bilmeliyiz. Böyle bir vadinin korunmaya, gözümüz gibi bakılmaya ve ebetteki istifade etmeye ihtiyacımız var.” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız