1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. DEMİRTAŞ, RİZE VALİSİNİ ARAYIP BİLGİ ALDI
DEMİRTAŞ, RİZE VALİSİNİ ARAYIP BİLGİ ALDI

DEMİRTAŞ, RİZE VALİSİNİ ARAYIP BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş; Rize Valisi Ersin Yazıcı’yı gün içerisinde telefonla arayarak seçim standına yapılan saldırı ile ilgili bilgi aldı.

A+A-

Rize’de gerçekleşen Selahattin Demirtaş’ın seçim standına saldırı olayının kendisine sorulmasına cevap veren Vali Ersin Yazıcı; “Bugün birkaç kişi böyle bir saldırıda bulunmuş, ama gereği yapıldı. Şu anda herhangi bir sıkıntı yaratacak durum bulunmamaktadır. Saldırıya uğrayan şahıs emekli bir öğretmenimiz. Kendisi de  daha standı kurmak istemediğini belirtti. Konu ile ilgili olarak hukuken gereği yapıldı ve savcılığa konu intikal ettirildi” dedi.

SELAHATİN DEMİRTAŞ’TAN TELEFON

Edinilen bilgilere göre HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş; Rize Valisi Ersin Yazıcı’yı gün içerisinde telefonla arayarak Rize’de kendisinin seçim standına yapılan saldırı ile ilgili bilgi aldı.

ZANLILAR SERBEST BIRAKILDI

Rize'de Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için tanıtım standı açan Nurettin Durmuş'a saldıran 3 kişi, Durmuş'un şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.

Olayın ardından gözaltına alınan T.S., Ö.C. ve T.K., emekli öğretmen Nurettin Durmuş'un şikayetçi olmaması üzerine ifadeleri alındıktan sonra serbest kaldı.

İLGİLİ HABER:

Rize’de Demirtaş’ın seçim standına saldırı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum