1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Deniz, öğrenci ile öğretmeni yuttu
Deniz, öğrenci ile öğretmeni yuttu

Deniz, öğrenci ile öğretmeni yuttu

Trabzon'un Of ilçesinde biri Matematik öğretmeni biri de Üniversite öğrencisi 2 kişi denizde boğularak kayboldular. Aramalar devam ediyor.

A+A-

Yaşar ÇAKIR - Of ŞAT Çok Programlı Lisesi Matematik Öğretmenlerinden Kemal Serdar, Okul Müdür Yardımcısı Aziz Özkan ile birlikte gittiği Of Soğukpınar Mahallesi Kale mevkiinde denize girdi. İyi bir yüzücü olduğu belirtilen Öğretmen Kemal Serdar, denizde çığlık atmaya başlayınca etraftakiler yardıma koştular.

 Ancak Kemal Serdar’a ulaşılamadı. Birlikte yüzmeye giden okul müdür yardımcısı Aziz Özkan, Kemal öğretmenle deniz kenarında bir süre sohbet ettiklerini belirterek, “Bir süre sonra Kemal hoca denize daldı. Biraz yüzdükten sonra imdat sesini duyduk. Etraftaki herkes yardıma koştu ama maalesef Kemal hoca kayıplara karıştı. Kemal hoca çok iyi yüzme biliyordu. Ancak zaman ayaklarına kramp girme sıkıntısı vardı.” Diye konuştu.



Öte yandan Kıyıcık Beldesi sahilinde arkadaşları ile birlikte denize giren 21 yaşındaki Yakup Barut adlı öğrencinin de sert dalgalar arasında kaybolduğu belirtildi.
 Rize Üniversitesi Muhasebe bölümünden birkaç gün önce mezun olan Hayrat - Taflancık nüfusuna kayıtlı Yakup Barut’un denizde kaybolduğu haberi ailesini yasa boğdu.
Vali Okutan "Aramalar sürüyor"
Trabzon Valisi Nuri Okutan, ilçenin Kıyıcık Sahili'nde serinlemek için denize giren Semih Barut (21) ve Kale Mevkii'nde denize giren 3 çocuk babası öğretmen Kemal Serdar'ın (38) bulunması için çalışmaların gün boyunca yoğun olarak sürdürüldüğünü belirtti.
Denizden kum alınması nedeniyle zeminde oluşan bozulmanın arama çalışmalarını güçleştirdiğini ifade eden Okutan, ''Aramayı 10 dalgıç ve 2 sahil güvenlik botu katıldı. Denizin dibinin hayli bulanık olması, dalgıçlarımızın işini zorlaştırıyor'' açıklamasını yaptı.
Akşam saatlerine kadar yapılan arama çalışmalarda bir sonuç alınamazken, arama çalışmalarının yarın da sürdürüleceği bildirildi. Yetkililer, dip akıntısı nedeniyle denizde kaybolan 2 şahsın cesetlerinin açıklara sürüklenmiş olabileceği üzerinde duruyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum