1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Denizi geçtik derede boğulduk!
Denizi geçtik derede boğulduk!

Denizi geçtik derede boğulduk!

Rizespor Teknik Direktörü Raşit Çetiner Mehmet Cengiz tesislerindeki idman öncesi düzenlediği basın toplantısında, başarısızlığın analizini yaptı.

A+A-

Alınan sonuçlar ve gösterilen performansın, kendilerine gönül veren insanları umutsuzluğa sevk ettiğini ifade eden Çetiner, “Bu durumda kendimizi çok kötü hissediyoruz. İlk 6 takım arasına kalma açısında zor işleri başardık, kolay işleri başaramadık. Denizi geçtik derede boğulduk. Bilhassa kendi sahamızda kazanamadık. Kasımpaşa mağlubiyetinden sonra geriye doğru gidiş vardı. Bu gidiş de maalesef bu günleri getirdi” dedi.

Şapkamızı Önümüze koyduk
Bu günlere gelişte çok önemli olan itibarlarını da kaybettiklerini söyleyen Raşit Çetiner, “Rizespor olarak kamuoyundaki itibarimizi kaybettik. Herkes doğruları biliyor. Bu doğruları uygulayıp oynayacağımız iki maçta ayaklar altına düşen itibarımızı kaldırıp kurtarmak istiyoruz” diye konuştu.

Gelecek sezon için kendi adına olan çalışmaları başlattıklarını da kaydeden Çetiner, “Şapkamızı önümüze koyduk. Neler yapabileceğimizi düşünüyorum. Yöneticilerimizle oturup hepsini konuşup tartışacağız. Yeni hedeflerimizi belirleyip yolumuza devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Herkes Başarıya İnanmalı
Rizespor'un istikrarlı olması için gereken neyse onu yapacaklarını da ifade eden Rizespor Teknik Patronu Çetiner, “Elbette istikrar çok önemli. Ama öncelikle hedefler konulup bu doğrultuda hareket etmemiz gerek. Yönetim, Teknik heyet, futbolcu kadrosu, basın ve şehrin, buna ayak uydurup hep beraber bir kalkınma planı yapıp hareket etmemiz şart. Ayrıca kulübün içinde bulunduğu durumu gözden geçirip analiz etmek gerek. Bütçenin ve kadronun belirlenmesi de lazım. Hareketlerimizi buna göre yapmalıyız. İstikrarın olabilmesi için hedefe ulaşan bir teknik adam da olmalı. Herkes istikrarın başarıyı getireceğine inanmalıdır” şeklinde konuştu.

Performans Beni Ümitlendirdi
Kendi sahalarında başarılı olamamanın nedenini bilmediğini de ifade eden Teknik Direktör Raşit Çetiner, konuşmasına şöyle devam etti: “İçerideki başarısızlığın nedenini bilmiş olsaydık bunu giderip başarıya ulaşmış olurduk. Oyuncularımın antrenmanlarda göstermiş olduğu performanslar beni oynadığımız maçlar için çok ümitlendirmişti. Ama Kartal maçında istediklerimizi sahaya yansıtamayıp galip gelemedik. Bu da bizi hedefimizden uzaklaştırdı, futbolcu, taraftar uyumunu ortadan kaldırdı. Eleştiriler, tenkitler başladı. Bu da takım olma yolunda attığımız adımları geri geriye getirdi ve her şey son noktaya kadar geldi”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum