1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Diyanet İşleri Başkanına Gavur diye bağırdı!
Diyanet İşleri Başkanına Gavur diye bağırdı!

Diyanet İşleri Başkanına Gavur diye bağırdı!

Rizeli 88 yaşındaki Cebir Dede diye tanınan vatandaş, Rize'de bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’e ‘Gavur’ diye bağırdı!

A+A-

Kutlu Doğum Haftası açılış programına katılmak üzere Rize’ye gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, RTEÜ Spor Salonundaki programda kürsüye çıktığı sırada, Rizeli 88 yaşındaki Mustafa Cebir (Cebir Dede) isimli vatandaş ayağa kalkarak, “Bunu dinlemeyin, gavurdur. Bu gavurun burada ne işi var!” diye bağırdı.

prot1.20140414171538.jpg

Salona zar zor gelebilen Mustafa Cebir, koruma polislerinin yardımıyla yerine oturtulmuştu. Diyanet İşleri Başkanına ‘Gavur’ diye bağırmasının ardından aynı koruma polisleri Cebir’i bu kez ağzını kapatarak karga tulumba dışarı çıkardı.

Mustafa Cebir’in, Türkiye’de namaz saatlerinin yanlış olduğu iddiası ile Diyanet İşleri Başkanlığına mektup yazdığı ve cevap alamadığı için bu tepkiyi gösterdiği öne sürüldü.


DİYANET İŞLERİ BAŞKANINA GAVUR DEDİ! paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
21 Yorum