1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Dolandırmadığı adam kalmamış!
Dolandırmadığı adam kalmamış!

Dolandırmadığı adam kalmamış!

Trabzon'da değişik zamanlarda çok sayıda kişiyi çeşitli vaatlerle dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan şahıs, tutuklanarak cezaevine konuldu.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Y.D. isimli şahıs, Kunduracılar caddesinde K.K. adlı kişiye kendisini İŞKUR görevlisi olarak tanıtıp, işsizlik maaşı almak için müracaat edeceği kızı için yardımda bulunacağını vaat ederek karşılığında 240 YTL para aldı. Şüpheli Y.D., ayrıca İskenderpaşa mahallesinde bir doktorun muayenehanesine giderek kendisini görevli olarak tanıtıp, Y.Y. isimli kişiden muayene ve tahlil ücreti olarak 300 YTL para aldı. Şüpheli Y.D., çeşitli tarihlerde kendisini belediye yardım görevlisi olarak tanıtarak Ş.U, M.S ve T.O isimli kişilerden de yaklaşık bin 30 YTL, A.Y. isimli bayanın Hızırbey mahallesindeki evine giderek kendisini Sakatlar Derneği yetkilisi olarak tanıtarak sakatlık maaşı ve okuyan çocukları için yardımda bulunacağını beyan ederek 450 YTL, Cumhuriyet mahallesinde S.G. isimli şahsın evine giderek kendini TEDAŞ görevlisi olarak tanıtarak 490 YTL, Kahramanmaraş caddesinde A.K.S. isimli kişinin de kapkaç yapmak suretiyle 250 YTL parasını aldığı iddiasıyla yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheli Y.D., daha sonra nitelikli dolandırıcılık iddiasıyla çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız