1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Doruk'un cenazesi Hemşin’de toprağa verildi
Doruk'un cenazesi Hemşin’de toprağa verildi

Doruk'un cenazesi Hemşin’de toprağa verildi

Hayatını kaybeden Rize İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Doruk Hemşin'de kılınan cenaze namazından sonra son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Hemşin CHP’den Rize İl Genel Meclisi üyeliği görevine seçilen ve dün geçirdiği kalp krizi sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Pazar esnaflarından Hakan Doruk, bugün Hemşin’de son yolculuğuna uğurlandı.

cen2.20150502151016.jpg

Hemşin Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına; Rize Vali Yardımcısı İl Özel İdare Genel Sekreteri Şefik Aygöl, Hemşin kaymakamı Hamza Türkmen, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Hemşin Belediye Başkanı Halim Bekar, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Rize İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, eski Rize İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı, Rize İl Genel Meclisi üyeleri, siyasi parti başkan ve temsilcileri, milletvekili adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

cen1.20150502151313.jpg

Doruk’un cenazesi Bilen Köy’de (Tepan) toprağa verildi.

galeri.gif

İLGİLİ HABER: CHP İl Genel Meclisi üyesi hayatını kaybetti 

video1.png



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum