1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. DP'de Mesut Yılmaz sorunu aşıldı
DP'de Mesut Yılmaz sorunu aşıldı

DP'de Mesut Yılmaz sorunu aşıldı

DP'de Ağar ve Mumcu biraraya geldi. Mesut Yılmaz'ın DP listesinden seçime gireceği konuşuluyor. 4 Haziran'daki listede Yılmaz da var.

A+A-

Anavatan Partisi 2 Haziran’da yapacağı kongreyle fesih kararı alarak Demokrat Parti’ye katılacak. Kongre öncesinde iki genel başkan seçim hazırlıklarını ve 4 Haziran’da YSK’ya verilecek listeleri görüşmek üzere iki lider kontenjan kullanımı konusunda yüzde 10’u aşmamaya dikkat edecek.
Listeler hazırlanırken yerel dengeler de gözetilecek, bölgesinde güçlü isimlere öncelik verilecek.
Kulislerde Yılmaz’ın adaylığıyla ilgili sıkıntının aşıldığı ve bir sürpriz olmazsa Yılmaz’ın Rize’den Demokrat Parti listesinden bağımsız aday olarak seçime gireceği belirtiliyor.
Yılmaz ile bir liste pazarlığının söz konusu olmadığı ve bu yönde bir talebin kabul edilemeyeceği de ifade ediliyor.
Bu arada Celal Doğan’ın Gaziantep’ten, Anavatan Partisi eski milletvekili Lütfullah Kayalar’ın ise Yozgat’tan aday gösterileceği ifade ediliyor.
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy’un da Demokrat Parti’den milletvekili adaylığına sıcak baktığı ve Samsun veya Trabzon’dan aday olmak istediği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum