1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Dr. Ender Kotbaş Pazar’a atandı
Dr. Ender Kotbaş Pazar’a atandı

Dr. Ender Kotbaş Pazar’a atandı

Fındıklı Guatr Araştırma Merkezi Hastanesi doktorlarından Ender Kotbaş, atamasının yapıldığı Pazar'da yeni görevine başladı.

A+A-

BAYRAM ALİ KAVALCI
İki yılı aşkındır Fındıklı Guatr Araştırma Merkezi Acil Servisinde görev yapan Rizeli genç Doktor Ender Kotbaş Pazar’da Aile hekimliği görevine başladı.

2 numaralı Aile Sağlık Merkezi’nde görevine başlayan Dr. Kotbaş 1984’te Trabzon’da doğdu. İlk ve orta öğrenimimi sırasıyla Kanuni Süleyman İlkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve Trabzon Lisesi’nde bitirdi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni 2010 yılında bitiren Kotbaş, aynı yıl Rize’nin Fındıklı İlçesi Guatr Araştırma Merkezi Acil Servisi’ne atandı.  Yaklaşık iki yıl boyunca burada hizmet veren Dr. Ender Kotbaş, 2 Temmuz itibarı ile de Pazar 2 Numaralı Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimi olarak hizmet vermeye başladı.

enderkotbas.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum