1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. DSP Rize il Teşkilatı'nda darp
DSP Rize il Teşkilatı'nda darp

DSP Rize il Teşkilatı'nda darp

DSP Rize İl Yönetim Kurulu üyesi İlyas Gür, Merkez İlçe Başkanı ve yakınları tarafından parti binasında darp edildi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Demokratik Sol Parti (DSP) Rize İl Yönetim Kurulu üyesi İlyas Gür, DSP Merkez İlçe Başkanı Bilal Doğruyol ve yakınları tarafından parti binasında darp edildi.
Edinilen bilgiye göre; DSP Rize İl Yönetim Kurulu üyesi olan aynı zamanda Rize'de Gazetecilik görevi yürüten İlyas Gür, geçtiğimiz gün DSP Rize İl Başkanlığı binasında gerçekleşen bir toplantı sırasında DSP Merkez İlçe Başkanı Bilal Doğruyol ve yakınlarının saldırısına uğradı. Saldırıda yaralanan Gür, 82. Yıl Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gür, kendisine saldıranlardan şikâyetçi oldu. Uğradığı saldırıyla ilgili açıklama yapan Gür, "Bu ayın sonunda DSP Merkez ilçe kongresi yapılacak. Benim önerdiğim kişiyi DSP İl yönetiminde bulunan arkadaşlarım merkez ilçe başkanı olma konusunda kabul etti. Şu anki atamayla gelen Merkez İlçe başkanı bu olaydan sonra bana kin tutmaya başladı. Olay günü partiye gittiğimde partiye girmemem gerektiğini yoksa beni hastanelik edeceği şeklinde tehditler edince tartıştık. İl başkanı Orhan Ferah partide tartışma olmaması konusunda Bilal Doğruyol' u uyardı ve dışarı çıkmasını istedi. Bunun üzerin Bilal Doğruyol karşıda bulunan çalıştığı taksi durağına inerek oğulları Okan ve Volkan Doğruyol ile Osman Koçalı ve 3 kişi daha partiye gönderdi. Partiye gelen bu şahıslar beni tartakladı ve gitti" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum