1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Dünya Rizeliler Günü yapılacak
Dünya Rizeliler Günü yapılacak

Dünya Rizeliler Günü yapılacak

Rize Valiliği tarafından 25 Ağustos gününün, Dünya Rizeliler Günü olarak ilan edilmesinin ardından kutlama hazırlıkları devam ediyor.

A+A-

Göktürk FIRAT - Rize Valiliği tarafından ilan edilen 25 Ağustos Dünya Rizeliler Günü için hazırlık çalışmaları sürüyor.
25 Ağustos Cumartesi günü başlayacak ve 26 Ağustos Pazar akşamı sona erecek gün dolayısıyla çeşitli etkinliklerin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Rizeliler Günü Organizatörü Okan Topal, "Rize Valisi Kasım Esen'in çalışmaları ile 25 Ağustos tarihi bundan böyle Dünya Rizeliler Günü olarak kutlanacak. Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz gün dolayısıyla çeşitli etkinlikler tertip ettik. Başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, siyaset, sanat ve iş dünyasından tanınmış bir çok Rizeli hemşehrimizi ilimize davet edeceğiz. Amacımız Rize'de doğup sonradan ilden ayrılan hemşehrilerimizin bir şekilde Rize ile olan bağlarını güçlendirmektir” dedi.
Topal, dünyanın her neresinde olursa olsun bütün Rizelileri 25 Ağustos'ta memleketleri Rize'ye beklediklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum