1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. DURSUN GÜNEŞ İLÇELERDE NABIZ YOKLADI
DURSUN GÜNEŞ İLÇELERDE NABIZ YOKLADI

DURSUN GÜNEŞ İLÇELERDE NABIZ YOKLADI

AK Parti Rize Milletvekili aday adayı Dursun Güneş Hemşin ve İkizdere ilçelerinde seçim çalışmalarında bulundu.

A+A-

Hemşin’de Belediye Başkanı Halim Kâzım Bekar, İlçe Başkanı Mehmet mataracı ve İl Genel Meclisi Üyesi Nadir İnce ile bir araya gelen AK Parti Rize Milletvekili aday adayı Dursun Güneş, daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunup vatandaşlarla sohbet etti.

gns5.jpg

Hemşin’in son dönemde önemli yatırımlarla hızla büyümeye başladığını söyleyen Güneş, “Sayın Başkan Halim Bekar ve ilçe yönetimi gayet uyumlu bir şekilde, şehrin dinamiklerini de harekete geçirerek kalıcı yatırımlara imza atıyorlar. İnşallah bizler de aday olup ilimizi temsil noktasında TBMM’ye gitmemiz nasip olursa bu güzide ilçemizin kalkınmasına katkı sağlamaktan onur duyacağız” diye konuştu.

gns3.jpg

İkizdere ilçesinde Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu, ilçe başkanı Ahmet Aksu ve ilçedeki STK’lara ziyaretler gerçekleştiren Güneş, 2015 seçimlerinin Rize ve Türkiye için olan önemine değinerek, “Tüm aday adayları, adaylık süreci içerisinde uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Önümüzde temayül yoklamaları var. Kamuoyu yoklamalarının da tamamlanmasıyla 7 Nisan’da adaylar belli olacak. Bizler kendimizi ifade ediyor, vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz. Ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz için hayırlısı olmasını temenni ediyoruz” dedi.   

gns15.jpg

gns14.jpg

gns1.jpg

gns2.jpg

gns4.jpg

gns6.jpg

gns7.jpg

gns8.jpg

gns9.jpg

gns10.jpg

gns11.jpg

gns12.jpg

gns13.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum