1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ekşioğlu TEM-SEN yönetim kuruluna seçildi
Ekşioğlu TEM-SEN yönetim kuruluna seçildi

Ekşioğlu TEM-SEN yönetim kuruluna seçildi

Tüm Eğitimciler ve Eğitim Müfettişleri Sendikası Genel Kurulunda Rize Pazarlı Maarif Müfettişi Cengiz Ekşioğlu Genel Merkez Yönetim Kuruluna seçildi.

A+A-

Türkiye genelinde 3 bin maarif müfettişini temsil eden TEM-SEN’in, Türkiye’nin 81 ilinden gelen delegelerin katılımı ile Başkent Öğretmenler evinde yapılan genel kuruluna çok sayıda davetli katıldı.

eks3.jpg

Tem-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulunun yaptığı görev dağılımında Genel Başkanlığa Nermin Taşçıoğlu, Genel sekreterliğe Cengiz Ekşioğlu ve Genel Muhasipliğe de Yusuf Ziya Acun getirildi.

eks1.jpg

Cengiz Ekşioğlu Mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada “TEM-SEN; müfettiş arkadaşlarımızın mesleki kariyerlerini dolayısıyla kendi varlığını koruma ve savunma duygusundan doğmuş, gücünü haklılığından alan bir kuruluştur. 1992 yılından bu yana ilke ve amaçlarından taviz vermeden meslektaşları arasında hangi şart ve durumda olursa olsun ayrım yapmadan yoluna devam etmektedir. Mesleğimiz ve mensupları ile ilgili son gelişmeler; birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmamızı daha çok zorunlu kılmaktadır. Bakanlığımız mensuplarının imrenerek baktığı dayanışma duygularımızı güçlendirerek devam ettirmek sorunlarımızın çözümünde bize güç katacaktır. Bu itibarla; bütün meslektaşlarımızın farklı düşüncelerini zenginlik sayıyor, bize güç vereceğine katkı sağlayacağına inanıyoruz. TEM-SEN de birlik içinde güçlenerek devam etmek zorunda olduğumuzu belirtiyor, meslektaşlarımızın bu bilinçle hareket edeceğine inanıyoruz. Oluşan yeni yönetime güvenmenizi, sorunlarımızın çözümünde var gücümüzle çalışacağımıza inanmanızı istiyoruz.” dedi.

eks2.20140420015945.jpg


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum