1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Emice ekibinden Bakırcı'ya yemek
Emice ekibinden Bakırcı'ya yemek

Emice ekibinden Bakırcı'ya yemek

Emice adlı oyunla büyük bir başarı yakalayan set ekibi, her konuda destek aldıklarını ifade ettikleri Rize Belediye Başkanı Bakırcı onuruna bir yemek verdiler.

A+A-

Mustafa BAYRAK – Rizeli Milli Mücadele kahramanı İpsiz Recep’in hayatını konu alan tiyatro oyunuyla gündeme gelen ekip, kendilerine destek veren Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı onuruna bir teşekkür yemeği tertiplediler.
Rize Yakamoz tesislerinde bir araya gelen 40 kişilik Emice ekibi Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ya yemek sonrası bir de plaket sundular. Oyun yönetmeni Selçuk Hanoğlu Başakn Bakırcı’nın destekleriyle oyunu sahnelediklerini ifade ederek, “İpsiz Recep oyununda baştan sona kadar sayın belediye başkanımızdan büyük destek gördük. Ayrıca Ankara’da da Emice oyununu sergileme imkânı bulduk. Bizleri Başkente gönderen sayın belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Gençlik Merkezi Müdürü Cafer Kücükmustafa ise yerlerinin küçük olduğunu, daha iyi imkanlara sahip olmaları durumunda Rize’de tiyatro potansiyelinin canlandırılacağını söyledi.
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ise İpsiz Recep oyununu başarıyla canlandıran ekibe teşekkür ederek, “Artık iyi bir kültür merkezimiz var. Rize’de tiyatro oyununu sevdirdiniz. Bunun devamını bekliyoruz. Belediye imkânları doğrultusunda her türlü desteğe hazırım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum