1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Emniyetten Atmaca operasyonu!
Emniyetten Atmaca operasyonu!

Emniyetten Atmaca operasyonu!

Rize'nin Ardeşen ilçesinden temin ettikleri ruhsatsız silahları Edremit'e getirecekleri tespit edilen bir gruba yönelik yapılan operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Alınan bilgiye göre, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Edremit Kaçakçılık Grup Amirliği görevlilerince 3 aydan beri yürütülen "Atmaca" kod adlı operasyonda, şüpheli A.O.Ö.'nün oğlu A.Ö. ve M.K. isimli şahısların Rize'nin Ardeşen ilçesinden temin ettikleri ruhsatsız silahları Edremit'e getirecekleri tespit edildi. Şahısların bulunduğu araç takibe alındı. A.Ö. ve M.K. isimli şüpheliler yakalandı. Yakalanan şüphelilerden M.K.'nin üzerinde 1
adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve 3 adet fişek ele geçirildi. Şüphelilerin yanlarında bulunan kutuda yapılan kontrolde ise 3 ruhsatsız el yapımı tabanca, tabancalara ait 3 adet şarjör ve 13 adet fişek elde edildi. Şüphelileri karşılamak için gelen F.H.Ö. ve H.Ö. de kıskıvrak yakalandı. Kaçakçılık şebekesinin ele başısı olduğu belirtilen A.O.Ö. isimli şahıs ve olayla bağlantısı olduğu tespit edilen İ.K. de yakalanırken, A.O.Ö.'nün ikametinde yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız tabanca ile 1 adet şarjör ele geçirildi.
Soruşturma kapsamında toplam 7 şüpheli hakkında işlem yapıldığı öğrenilirken, F.H.Ö., H.Ö. ve İ.K. ifadeleri alındıktan sonra salıverildi. Güvenlik güçleri, A.Ö. isimli firari şüpheliyi arıyor. (İHA)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum