1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Enerji Bir-Sen Rize Şubesinin 2. Olağan kongresi
Enerji Bir-Sen Rize Şubesinin 2. Olağan kongresi

Enerji Bir-Sen Rize Şubesinin 2. Olağan kongresi

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Enerji Bir-Sen Rize Şubesinin 2. Olağan kongresi Rize Öğretmenevinde yapıldı.

A+A-

OSMAN KÖSEOĞLU
Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Enerji Bir-Sen Rize Şubesinin 2. Olağan kongresi Rize Öğretmenevinde yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede Zeki Karaoğlu yeniden Başkanlığa seçildi.

kong3.20141020200827.jpg

Kongreye Memur-Sen Rize İl Başkanı Resul Usta ,Ziraat Mühendisleri Oda Başkanı Muhammet Pertek,Ziraatçılar Derneği Başkanı Müfit Akman ,DSİ Şübe Müdürü Mustafa Selimoğlu,Milli Parklar Bölge Müdür yardımcısı Cüneyt  Aloğlu,Diyanet-sen Rize Şübe Başkanı Recep Şafak,Sağlık-sen Rize Şübe Başkanı İsmail Yılmaz,Büro Memur-Sen Rize Şübe Başkanı Zafer Yücel Çetin,Birlik Haber-Sen il Başkanı Ali Naziroğlu ve Çaykur’dan  Personel Daire Başkanı Yusuf Ziya Alim,Satınalma Daire Başkanı Rahmi Şenkaya,APK Daire Başkanı Ali Karaali, İşletme ve Üretim Daire Başkanı Sadullah Afacanlar ,BİM Daire Başkanı Ahmet Zenginbal, Çaykur Fabrika Müdürleri, delegeler ve çok sayıda üye katıldı. 

kong1.20141020200845.jpg

Yeniden Başkan seçilen Karaoğlu yaptığı teşekkür konuşmasında, düne göre daha güçlü bir sendika olduklarını, üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak için kararlı bir şekilde mücadele edeceklerini söyledi.

kong2.20141020200900.jpg

Zeki Karaoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Hilmi Kocabey, Abdulkadir Yavaşi, Kamil İpek, Ali Baş, Barış Kazdal ve Nihat Yaylacı 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum