1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. EPDK heyeti, Zorlu HES’de
EPDK heyeti, Zorlu HES’de

EPDK heyeti, Zorlu HES’de

Zorlu HES’de incelemede bulunan 32 kişilik EPDK heyeti çevreye duyarlı temiz enerji üreten firmaya teşekkür plaketi verdi.

A+A-

İSMET KÖSOĞLU
Enerji bakanlığına bağlı 32 kişilik Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) heyeti İkizdere ZORLU HES’de incelemede bulundu.

Daire Başkanı Engin Karahan Başkanlığındaki 32 kişilik Enerji Piyasası Denetleme Kurulu heyeti, ZORLU HES çalışmaları hakkında İşletme Müdürü Ekrem Altınkaynak‘dan bilgi aldı.

İkizdere HES’i bütün birimleriyle gezerek çalışmaları yakından gören heyet üyeleri yapılan çalışmalardan memnun kaldı. İşletme Müdürü Ekrem Altınkaynak Zorlu Doğal Enerji olarak her zaman temiz enerjinin yanında olduklarını, İkizdere HES’i özelleştirme kapsamında devraldıktan sonra, gerek üretim aşamasında gerekse çevre düzenlemesinde önemli değişiklik ve çalışmalar yaptıklarını söyledi.

30522

Çamlık ve Cimil Su alma Regülâtörlerinden suyun tamamını almayarak çevreye duyarlılık gösterdiklerini ifade eden Altınykaynak, “Buradan biz dereye sürekli su bırakıyoruz. Çevreye duyarlı olduğumuzu bütün çalışmalarımızla hissettiriyoruz. Fosseptik ve her türlü çöpleri modern şekilde imha yoluna gidiyoruz." dedi.

EDPK üyelerinin HES’ deki incelemeden sonra Daire Başkanı Engin KARAHAN tarafından İşletme Müdürü Ekrem Altınkaynak’a güzel çalışmaları anısına EPDK 2010 Anı Plaketi verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum