1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ERZURUM'DAN ERDOĞAN'A OVİT YOLU TEŞEKKÜRÜ
ERZURUM'DAN ERDOĞAN'A OVİT YOLU TEŞEKKÜRÜ

ERZURUM'DAN ERDOĞAN'A OVİT YOLU TEŞEKKÜRÜ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkan Vekili, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönderdiği mektup ile Ovit tünelinden dolayı teşekkür etti.

A+A-

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkan Vekili ve eski İl Genel Meclisi Üyesi Tahsin Bayramoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderdiği mektup ile Erzurum-Rize arasındaki Ovit tünelinden dolayı teşekkür etti.

Bayramoğlu mektubunda 30 yıla yakın İl Genel Meclisi üyeliği görevinde bulunduğunu, 150 yıllık rüya olan Ovit Tünelinin yapımı için uzun yıllar mücadele ettiğini kaydederek, “Yıllardır bu rüyanın peşinde koştum. Benim çırpınışımı ancak sizin gibi büyük bir devlet ve millet adamı anlayabildi ve bu muhteşem proje size nasip oldu” dedi.

Bayramoğlu mektubunda ayrıca doğalgaza yapılan yüzde 9’luk zammın bölge için önemli bir sıkıntı oluşturacağını ifade ederek, bölgeden yaşanan göçün durdurulması, sermayenin bölgede korunması için yapılan zammın bölgeden muaf tutulmasını istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız