1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Esnafa, ceza yerine takdir verdi
Esnafa, ceza yerine takdir verdi

Esnafa, ceza yerine takdir verdi

Pazar Belediyesi tarafından yapılan denetimlerde sağlık kurallarına hassasiyet gösteren esnaflara takdir belgesi verildi.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, kurallara uymayan esnafların cezalandırıldığını ancak bu işi ciddi anlamda yapanların hep unutulduğunu belirterek, “Belediyeler sadece ceza kesmemeli. Evet, bizler halkın sağlığına gerekli hassasiyeti göstermeyenlerle her zaman mücadele içerisindeyiz. Ceza müessesesini de zaman zaman uyguluyoruz. Ancak bu konuda hassas davranan, tüm kurallara harfiyen uyan esnafımızın da takdir edilmesi, ödüllendirilmesi gerektiğini düşündük. Bu şekilde cezalık duruma düşen esnaflarımızın da kendilerine çekidüzen vererek ödül almak gayreti içine girmelerini arzuluyoruz.” dedi.
 
Başkan Hatırnaz, bundan böyle denetimlerin sürekli olarak devam edeceğini de belirterek, “Halkının sıhhat ve refahını temin etmek için umuma açık yerlerin denetimlerini sürdüreceğiz. Birkaçı dışında genellikle tüm işyerleri, temizliği ve sağlıklı yapısı ile zabıta ekiplerinden tam not aldılar. İşyeri sahipleri de bu denetlemeleri olumlu karşıladılar. Özellikle gıda satışı yapanların denetimlerin tekrar edilmesi yönündeki talepleri bizleri memnun etti” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum