1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. FARUK ÜST'TEN STK'LARA TEŞEKKÜR
FARUK ÜST'TEN STK'LARA TEŞEKKÜR

FARUK ÜST'TEN STK'LARA TEŞEKKÜR

AK Parti Rize Milletvekili aday adayı Faruk Üst, Pazartesi günü yapılan STK temayül oylamasında destek veren STK'lara teşekkür etti.

A+A-

AK Parti’nin aday belirlemede sivil toplum kuruluşlarının da görüşünü alarak temayül yoklaması yapması ve Pazartesi günü Kültür Park’ta kurulan sandıklarda oy kullanılmasının ardından AK Parti Rize Milletvekili aday adayı Faruk Üst, STK’lara düzenlediği ziyaretlerle desteklerinden ötürü teşekkür etti.

ust1.20150326091547.jpg

Üst, Rize’deki temayül yoklamasında oy kullanarak destek veren STK temsilcilerini makamlarında ziyaret ederek demokrasiye verdikleri destek ve gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ederek, “Demokrasilerde kamuoyunun fikir ve temayülleri çok önemlidir. AK Parti Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek milleti temsil edecek vekil adaylarını tespit noktasında toplumun her katmanının görüşünü almaktadır. Burada STK’lara bir zorlama olmamasına rağmen geniş bir katılım gerçekleşti. Pazar’dan otobüslerle STK temsilcileri oy kullanmak için Rize’ye geldiler. Bunlar demokrasinin güzel yönleri.” diye konuştu.

pazaresnafkefalet.jpg

Ziyaretlerini devam ettireceğini ifade eden Üst, “İlk olarak Pazar ilçemizden Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanımız Osman Yüksel, ardından Pazar Muhtarlar Derneği Başkanımız Ali Rıza Avcı ile yönetim kurulu üyesi muhtarlarımız ve yine D. Karadeniz Pazar Hür Muhtarlar Derneğimiz başkanı Dursun Biber ile başkan yardımcımız Mustafa Balmuk’u, devamında da Pazar Esnaf Kefalet Kooperatifimizin değerli Başkanı Ekrem Kılıç ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret edip teşekkür ettik. Çayeli ilçemizde ise Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Güngör Sarı, Şoförler Odası Başkanı Dinçer Karaoğlu’nu, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Demirci ve Esnaf Odası Başkan Vekili Mustafa Kuru Bey’i ziyaret edip destek ve ilgilerinden ötürü teşekkürlerimizi ilettik. Diğer STK temsilcilerimize de ziyaretlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

mustafademirciziratoda.jpg

hurmuhtarlar.20150326091734.jpg

osmanyuksel.20150326091748.jpg

dincerkaraoglusoforotomobil.jpg

mustafakuru_cayeliesnafodav.jpg

gungorsaritso.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum