1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fener Lisesi'nde yangın tatbikatı
Fener Lisesi'nde yangın tatbikatı

Fener Lisesi'nde yangın tatbikatı

Rize Fener Lisesi'nde Sivil Savunma Haftası nedeniyle düzenlenen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı. Tatbikatta olağanüstü önlemler alındı. İZLE

A+A-

Sivil Savunma haftası münasebetiyle Rize Fener Lisesi bahçesinde yaşanması muhtemel bir yangında öğrencilerin neler yapması gerektiğini anlatmak için bir tatbikat gerçekleştirildi. Gerçeğini aratmayacak şekilde yapılan tatbikatta itfaiye araçları ve 112 acil servis ekipleri hazır bulundu.
Siren seslerinin verilmesinin ardından okuldaki öğrenciler tahliye edildi.
Okul bahçesinde tatbikat amacıyla yangın çıkarıldı. İtfaiye ekipleri öğrencilerle beraber yangına müdahale ederken yangın söndürme cihazının nasıl kullanılacağı konusunda bilgiler verdiler.
Rize Fener Lisesi müdürü Hasan Tetik, tatbikatı muhtemel bir yangın esnasında öğrencilerin sağlıklı bir şekilde okulu tahliye etmesi ve gerektiğinde yangın cihazlarını nasıl kullanacaklarını öğrenmeleri amacıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.                                       


HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız