1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fındıklı Organik Çay Fabrikası ile kalkınacak
Fındıklı Organik Çay Fabrikası ile kalkınacak

Fındıklı Organik Çay Fabrikası ile kalkınacak

AK Parti Rize Milletvekili adayı Osman Aşkın Bak, Fındıklı'da kurulacak organik çay fabrikası hakkında açıklamalarda bulundu.

A+A-

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, Rize’nin Fındıklı ilçesinde vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.

bak1.20150504180535.jpg

Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Bak’a, İl yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti Fındıklı İlçe Başkanı Ali Süleyman Toraman eşlik etti.

Ak Parti’nin Rize’de tarıma olan desteğinin devam ettiğini belirten Bak, özellikle organik çay tarımına yönelik çalışmaların hız kazandığını vurguladı.

bak2.20150504180547.jpg

Fındıklı’da yapılması planlanan organik çay fabrikasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bak, “Organik Çay Fabrikası’yla ilgili adımlar süratle atılıyor. Vatandaşlarımızın bu konuda çok destekleri oldu. Fındıklımıza da güzel bir proje olan organik çay fabrikası yapılmış olacak. Güzel ilçemiz Fındıklımıza güzel işler yapılacak. Bunların hepsini birlikte yapacağız” dedi. 

bak3.20150504180604.jpg

Ak Parti’nin Fındıklı’da tek yürek halinde çalışmalarına devam ettiğini belirten Bak, 7 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin ve Rize’nin yakalamış olduğu bu gelişim sürecinin vatandaşların desteğiyle devam edeceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum