1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fındıklı'da imar kirliliğine son
Fındıklı'da imar kirliliğine son

Fındıklı'da imar kirliliğine son

Fındıklı Belediyesi ilçedeki çarpık yapılaşmanın önlenmesi amacıyla başlattığı bir dizi çalışmadan olumlu netice almaya başladı.

A+A-

Zekeriya SARIHAN – Fındıklı Belediyesi, ilçedeki imar kirliliği ile mücadeleyi sürdürüyor. İlçedeki çarpık yapılaşmanın önlenmesi amacıyla sürdürülen çalışmalar sonrasında, binaların dış sıva, boya ve çatı gibi ortak bölümlerinin tamamlandırılmasının yanında ilçede gelişigüzel inşa edilen ahırların ve eklenti binaların kaldırılması ile ilgili yapılan çalışmalar da devam ediyor.
Çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, “Öncelikle ilçemiz Merkez Mahallesi Sakıp Sabancı, Cumhuriyet, Şehitcavit Köroğlu ve Muammer Çiçekoğlu Caddeleri ile Ada Mevkiinde bulunan binaların sahiplerine elden tebligatlar yapılmıştır. Konu ile ilgili çalışmalar belediyemiz teknik elemanlarınca her gün kontroller yapılarak sürdürülmektedir.”dedi.
 
Yapılan çalışmalar sonucunda, ilçenin görünümünün hızla değiştiğini kaydeden Belediye Başkanı Özbalaban, açıklamalarını şöyle tamamladı : “Yapılan bu çalışmalar neticesinde ilçemizdeki imar kirliliğine neden olan binaların görünümü değişmiş olup; ilçemize güzellik sağlanmıştır. Çalışmalarımız aynı karalılıkla ve titizlikle devam edecektir. Kesinlikle hyiç kimseye hiçbir şekilde müsamaha gösterilmemektedir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum