1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fındıklılılar Ankara'da buluştu
Fındıklılılar Ankara'da buluştu

Fındıklılılar Ankara'da buluştu

Rize'nin Fındıklı ilçesi ileri gelenleri tarafından Ankara Gazi Üniversitesi sosyal tesislerinde gerçekleştirilen geceye çok sayıda Rizeli katıldı.

A+A-

Yasin BAŞALMAZ - Gazi Üniversitesi sosyal tesislerinde yapılan yemekli geceye Fındıklı Kaymakamı Erkan Kılıç, Belediye başkanı Adnan Özbalaban, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Profesör Dr. Hulusi Acar, Milli Eğitim Müdürü Ali Yılmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yücel Yıldırımkaya, Türkiye Eğitim Derneği Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, Ankara Fındıklılar Derneği başkanı İbrahim kartal, Rizeliler Birliği Başkanı Süleyman Basa, siyasiler, sivil toplum örgütleri çok sayıda işadamı ve Fındıklılı vatandaş katıldı.

Gecede çeşitli konuşmalar da yapıldı. Kaymakam Kılıç, ilçede turizmi geliştirmek için çeşitli çalışmalar yaptıklarını ve bu yaz resmiyet kazanacağını söyledi. Belediye Başkanı Adnan Özbalaban ise Gürcü Düzü yaylasında festival yapacaklarını hatırlattı. Ankara Fındıklılar Derneği Başkanı İbrahim Kartal ise gecede emeği geçen herkese teşekkür ederken, bu tip etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

Gecede halk oyunları ekibi folklor gösterisinde bulunurken Gökhan Birben de bir konser verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum