1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Flaş! CHP önünde arbede çıktı
Flaş! CHP önünde arbede çıktı

Flaş! CHP önünde arbede çıktı

CHP adına seçim sonuçlarını genel başkan yardımcısı Önder Sav yapıyor.

A+A-

CHP adına açıklamayı Genel Başkan Yardımcısı Önder Sav yapıyorç. Önder Sav; "Milletimiz, muhalefette bizi başarılı bulduğu için yine aynı görevi verdi. Milletimizin bize verdiği ana muhalefet partisi görevini sürdüreceğiz.

Önder Sav bir soru üzerine; "Bu seçimlerden ders almamız gerektiğini düşünmüyorum. Demokraside başarı da başarısızlık da vardır. Biz de bize verilen görevi yerine getireceğiz" dedi. Önder Sav'ın konuşması anında partililer Sav'ı protesto ederek alkışlayarak yuhalamaları üzerine Sav ve partililer arasında tartışma çıktı.

Şu anda partililer 'Baykal istifa diye bağırıyor". Önder Sav'ın konuşması esnasında parti önünde arbede çıktı. Önder Sav, Deniz Baykal'la henüz görüşmediklerini belirtti. Önder Sav istifa konusunda bir görüşme yapılmadığını söyledi.

CHP Genel Merkez binası önündeki arbedeye polis müdahale etti. Olaylar hala devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum