1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Fuhuş operasyonunda 21 sınırdışı
Fuhuş operasyonunda 21 sınırdışı

Fuhuş operasyonunda 21 sınırdışı

Trabzon ve Gaziantep'te eş zamanlı düzenlenen operasyonda yaptıkları belirlenen 21 yabancı uyruklu kadın sınır dışı edildi.

A+A-

Gaziantep'te emniyet ekiplerinin düzenlediği "Zincir Kıran" kod adlı uluslararası fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 35 kişiden 14'ü, bugün adliyeye sevk edildi. Operasyonda gözaltına alınan ve fuhuş yaptıkları tespit edilen yabancı uyruklu 21 kadın ise sınır dışı edildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı tarafından yürütülen ve yaklaşık 6 ay süren çalışma sonunda Trabzon ve Gaziantep'te eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 35 kişi gözaltını alınmıştı. Gözaltına alınan zanlıların banka şubesindeki hesaplarında bulunan 55 bin YTL'ye el konulurken, gözaltına alınan ve fuhuş yaptıkları belirlenen 21 yabancı uyruklu kadın sınır dışı edildi. Zorla fuhuş yaptırdıkları ve fuhşa yer temin ettikleri iddia edilen yabancı uyruklu Lali Ç., Valentina T., Sabrina O. ve Zina İ. adlı kadınlar ile Emre Y., Nihat B., Kasım K., Hüseyin K., Cemal Gürsel İ., Cihan Ö., Muharrem S., Abdurrahman Ö., Ziya İ. ve Erkan Y. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Yabancı uyruklu Lali Ç. ve Valentina T.'nin şebekenin Gaziantep işlerini yürüttüğü, müşterilere bayanları özel taksiyle götürdükleri tespit edildi.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kentte suç ve suçlularla mücadelenin etkin olarak devam ettiğini, fuhşa yönelik operasyonlara devam edeceklerini belirtti. Yetkililer, toplum sağlığı açısından vatandaşların fuhuştan uzak durmaları gerektiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum