1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Garaj amiri, vidanjör şoförü olunca saldırdı!
Garaj amiri, vidanjör şoförü olunca saldırdı!

Garaj amiri, vidanjör şoförü olunca saldırdı!

Çayeli Belediye Başkanına gerçekleştirilen saldırının ardındaki sis perdesi aralanıyor. Saldırıya tepkiler de devam ediyor.

A+A-

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen ile makam şoförü Hasan Esmen'i darp ettikleri iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen, dün akşam ilçedeki Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programına katıldı. Başkan Dr. Atilla Esmen, program bitimi salondan ayrıldığı esnada kimliği belirsiz bir grubun saldırısına uğradı. Olayda, Belediye Başkanı Atilla Esmen ve şoförü Hasan Esmen darp edildi.

Olay sonrası saldırı girişiminde bulunan zanlıların yakalanması için başlatılan soruşturmada A.Ç, Y.Ç, S.Ç ve Y.U gözaltına alındı.

A.Ç'nin, belediyenin eski garaj sorumlusu olduğu, Esmen'in belediye başkanı seçilmesinin ardından vidanjör şoförü olarak görevlendirildiği öne sürüldü.

BAŞKANA SALDIRIYA KINAMA

Bu arada, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen’e yapılan saldırı Çayeli’nde bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarınca yapılan açıklama ile kınandı.

tepk.jpg

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan basın açıklamasına Ticaret Odası Başkanı Güngör Sarı, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Demirci, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Aziz Baltacı, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Sarı, Şoförler Odası Başkanı Dinçer Karaoğlu, Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Vahit Yıldırım ve Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şark katıldı.

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güngör Sarı tarafından okunan basın açıklaması şu şekilde; "17 Nisan 2014 Perşembe akşamı Çayeli İlçe müftülüğümüzce kutlu doğum programına katılan Belediye başkanımız Dr. Atilla Esmen ve beraberindekilere menfur bir saldırı düzenlenmiştir. Biz Çayeli’nde bulunan sivil tolum kuruluşları olarak 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Çayeli halkımızın büyük teveccühü ile seçilen Belediye Başkanımız Dr. Atilla Esmen ve beraberindekilere yapılan saldırıyı esefle kınıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen’in her türlü desteğimizle yanında olacağımızı özellikle belirtmek isteriz. Şiddetin hiçbir zaman çözüm olmadığını ve bu olayın Çayeli’mize büyük zarar verdiği aşikârdır. Faillerin yüce Türk adaleti önünde hak ettikleri cezayı alacaklarına inancımız tamdır."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız