1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gece saatlerinde Rize ve Artvin için uyarı!
Gece saatlerinde Rize ve Artvin için uyarı!

Gece saatlerinde Rize ve Artvin için uyarı!

Meteoroloji uyardı: Gece saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin ve Ardahan çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

KARADENİZ'DE YAĞMUR

Yağışların; gece saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olmak üzere kıyılarda yağmur, Artvin ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı iç bölgelerde 2 ila 4 derece artacak.

Rüzgar ise güney ve batı, zamanla Marmara ve Batı Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji, yağışların gece saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğini bildirerek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgilileri uyardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum