1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Genel Müdür Yüce Best FM'de
Genel Müdür Yüce Best FM'de

Genel Müdür Yüce Best FM'de

Türkiye'nin en çok dinlenen radyolarından Best FM'e canlı yayın konuğu olan Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

A+A-

Türkiye’nin çeşitli şehirlerini canlı yayın aracı ile gezerek, başarılı kurum ve kuruluşların yöneticilerini konuk eden BEST FM’in, Rize konuğu, Çay-Kur Genel Müdürü Ekrem Yüce oldu.
Çaykur Çay Araştırma Endüstrisinde yapılan canlı yayında, Genel Müdür Ekrem Yüce ile mülakat yapan Best FM Program yapımcısı ve meşhur DJ. Murat Erdin’in sorularını cevaplayan Yüce, bu yılki yaş çay kampanyamızın ikinci sürgüsünün son günlerine geldiklerini belirterek, “Bu seneki kampanya 2006 yılından daha verimli geçmiştir. Bu tarihe kadar almış olduğumuz yaş çay tonajımız bir önceki yıla göre oldukça fazla gerçekleşmiştir. Bu yılda 46 yaş çay fabrikamız ful kapasite olarak çalışmışlardır. Tüm fabrikalarımız işletme kapasitesi olan 6 bin 600 ton yaş çay alımını her gün gerçekleştirmişlerdir. Üreticilerimizden, fabrikalarımıza verilen programlara uyarak ürün normlarına uygun yaş çay hasat etmelerini ve program dışı çay toplayıp ellerinde bekletmemelerini talep ediyoruz. Bu hem kendilerini zor duruma bırakmakta, hem de kalitemizi etkilemektedir. Kurumumuz satışlarında da, alımlarında da her yıl ciddi bir yükselişe geçmiştir. Yıl içinde almış olduğumuz yaş çaydan elde ettiğimiz kuru çayın tamamını satmaktayız. Her yıl yeni kampanyalara yeni ürünlerle giriyoruz. Satış ve alımlarımızda randımanı her yıl ciddi bir şekilde önemli oranda artırmaktayız. Geçmiş yıllara ait depolarımızda herhangi bir çay kalmıyor. Her yıl üretimi artırıyoruz. Satış ve alımlarımızda randımanımız ciddi bir şekilde yükselmektedir. Yine üreticilerimizi yakından ilgilendiren yaş çay yaprağının kilo fiyatına baktığımızda da dolar bazında 22 centten alıp 54 centlere çıkardık. Üreticilerimize Mayıs ve Haziran aylarının ürün bedellerini vaktinden önce ödedik. Temmuz ayı ödemelerini ise başlatıyoruz. Ürün gamımıza, altı yeni süzen poşet yeşil çaylı bitkisel çaylar kattık. Hem yeşil, hem de siyah çayımızın çeşitlerini artırıp üreticilerimizin ürününü bu piyasada daha da kıymetlendirmek amacındayız. İçecek çeşitlerimizle pazarda Çaykur olarak hâkim olmak ve ürünlerimizi zenginleştirerek çayımızı hızlı bir şekilde piyasaya sürmek hedefindeyiz.”diye konuştu.

Best FM Program Müdürü DJ Murat Erdin de Çaykur’da son yıllarda yapılan yatırım ve atılımlardan çok etkilendiğini belirterek, “Yıllarca Rize’ye gelmemiştim. Çaykur Bölgenin her noktasına adeta mührünü vurmuş vaziyette. Anadolu’da nereye gidersek gidelim Çaykur ismini görmemek mümkün değildir. Radyomuzun canlı yayın yaptığı, Çaykur çay araştırma endüstri bahçesini yıllar önce görmüştüm. Bugün adeta bu bahçeyi tanıyamaz durumdayım. Bunun gibi birçok yenilik ve değişim beni çok etkiledi. Sadece mekân, fabrika değil ürün gamındaki bu çeşitlilik Çaykur’un ülkemiz için ne kadar önemli olduğunun da bir kanıtı. Kısa sürede bu kadar büyüyerek Türkiye’nin en güçlü kamu kurumu durumuna gelmesindeki katkılarından dolayı bu başarının baş mimarı, Sayın Genel Müdür Ekrem Yüce ve ekibini tebrik ediyorum. Sayın Yüce’yi Best FM olarak yıl en başarılı bürokratı görüyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız