1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Görme engelli Ramazan, elleriyle kitap okuyor
Görme engelli Ramazan, elleriyle kitap okuyor

Görme engelli Ramazan, elleriyle kitap okuyor

Pazar'da kitap okumanın önemine dikkat çekmek için düzenlenen etkinlikte, görme engelli Ramazan Dursun, elleriyle kitap okuyarak böyle mesaj verdi:

A+A-

Pazar’da Haberal İlkokulu öğrencilerinin katılımıyla meydan parkında düzenlenen okuma etkinliği ilgi çekti. Görme engelli Ramazan Dursun’un etkinlikte, elleriyle kitap okuması programa damgasını vurdu.

ramazan3.jpg

Meydan parkında öğrenci, veli ve vatandaşların kitap okumak için katıldığı etkinliğe; doğuştan görme engelli 47 yaşındaki Ramazan Dursun’un da kendine özel kabartma kitabıyla iştirak etmesi, dikkatlerden kaçmadı.

ramazan1.20140402231417.jpg

Ramazan Dursun’un elleriyle kitap okuduğunu gören Haberal Okulu yetkilileri, Ramazan’a yardımcı olmak için bir öğrenciden sesli olarak kitap okumasını istediler. Bir süre öğrencinin okuduğu kitabı dinleyen Ramazan, daha sonra, Altınokta Körler Derneği tarafından hazırlanan kabartma kitabını çıkararak elleriyle okumaya başladı. Ramazan’ın kitabı elleriyle okuması etkinliğe katılan herkesin büyük ilgisini çekti.

ramazan4.jpg

Vatandaşlar, bir çok gözü gören insanın kitap okuma anlamında kayıtsız kalmasına rağmen görme engelli Ramazan Dursun’un elleriyle kitap okumasını önemli bir mesaj olarak algıladıklarını ifade ederek, kendisini tebrik ettiler.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum