1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Günaydın: Mutabakatı delege kongrede yapacak
Günaydın: Mutabakatı delege kongrede yapacak

Günaydın: Mutabakatı delege kongrede yapacak

Yarınki AK Parti Pazar Kongresinde aday olduğunu yineleyen İlhami Günaydın, mutabakatın delege tarafından kongrede sağlanacağını söyledi.

A+A-

İlhami Günaydın yaptığı açıklamada, "20 Kasım 2014 Perşembe günü yapılacak olan Ak Parti Pazar İlçe Teşkilatının 5. Olağan Genel Kurul Toplantısına tabandan gelen talepler doğrultusunda aday oldum ve adaylığım sonuna kadar da devam edecektir. Bazı basın yayın organlarında çıkan mutabakatla ilgili haberler gerçeği yansıtmadığı gibi aksine bu mutabakat ancak Perşembe günü kongre salonundaki delege arkadaşlarım tarafından sağlanacaktır. Doğrusu da budur." dedi.

ilhamigunaydin.20141119135146.jpg

"Ben delegasyona ve dava arkadaşlarıma güveniyor ve inanıyorum."
diyen Günaydın "Demokratik bir yarış sonucunda bu yarışın kaybedeni olmayacak ve kazanan her zaman olduğu gibi yine Ak Parti olacaktır. Bu düşüncelerle kongremizde yarışacak olan diğer aday arkadaşlarıma da başarılar diliyor, yapılacak olan kongrenin yerelde İlçemize genelde teşkilatımıza ve tüm camiamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum