1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gündüz ilçelerde, gece köylerde
Gündüz ilçelerde, gece köylerde

Gündüz ilçelerde, gece köylerde

AK Parti Rize'de Ramazan boyunca ilçelere tam kadro geziler düzenleyerek vatandaşı dinliyor. Akşamdan sonra ise köy ve mahalle ziyaretleri başlıyor.

A+A-

B. ALİ KAVALCI
Ak Parti Rize Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu, Rize’nin en büyük köylerinden olan Küçük Çiftlik ve Büyük Çiftlik köylerinde vatandaşlarla sohbet edip sıkıntılarını dinledi.

Milletvekili Çıraoğlu’nun köy gezisine Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı’nın yanı sıra, Ak Parti İyidere ilçe Başkanı Sabit Karafazlı, Ak Parti ilçe yöneticiler ile İyidere İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Uzun ve köy muhtarları eşlik etti.

Ak Parti Rize Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu, Büyük ve Küçük Çiftlik köyünde alınan bir kararla kahvehanelerde her türlü oyunun yasaklandığını belirterek, bunun örnek bir davranış olduğunu söyledi.
23581
2 aydır Rize’de gezmedikleri yer kalmadığını ve halkın dertlerini dinlediklerini kaydeden Çırakoğlu, “Hükümetimizin bu zamana kadar yapmış olduğu icraatları ve kendilerinin biz milletvekillerinden duymak istedikleri cevapları iletmek üzere ziyaretlerime devam ediyorum. Ramazan ayı olması münasebeti ile bilhassa köy ve mahallelerimizde vatandaşlarımız, iftar ve teravih namazından sonra sohbet yerlerinde ve kahvehanelerde geç saatlere kadar oturarak dinlenmektedirler. Partimin ilgili yöneticileri ile birlikte belli bir program dâhilinde tüm ilçe, belde ve köylerimizde vatandaşlarımızın ayağına giderek onların bir yandan çay ve ikramlarını alırken, bizlerden taleplerini dinliyor ve bu zamana kadar yapmış olduğumuz çalışmalara haklında kendilerine bilgiler aktarıyoruz.” dedi.
23582

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum