1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. GÜRCÜ HIRSIZ KAMERALARA YAKALANDI
GÜRCÜ HIRSIZ KAMERALARA YAKALANDI

GÜRCÜ HIRSIZ KAMERALARA YAKALANDI

Rize’de girdiği iş yerinde 12 adet diz üstü bilgisayar ve bir miktar para çalan Gürcü soyguncuyu güvenlik kameraları ele verdi.

A+A-

GÜRCÜ SOYGUNCUYU GÜVENLİK KAMERASI ELE VERDİ
- DUVARI DELEREK GİRDİĞİ İŞ YERİNDE İLK İŞ OLARAK SİGORTALARI KAPATTI ANCAK YİNE DE GÜVENLİK KAMERALARINA YAKALANMAKTAN KURTULAMADI
- 12 ADET BİLGİSAYAR ÇALAN GÜRCÜ SOYGUNCU KAÇARKEN ÇALDIĞI 350 TL'Yİ DE AÇTIĞI DELİKTE DÜŞÜRDÜ

Rize’de meydana gelen soygun Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir bilgisayar satan iş yerinde meydana geldi.

Önceki gece meydana gelen olayda Gürcü olduğu tespit edilen bir kişi daha önceden arkadaşları ile keşif yaptığı iş yerine bitişikte bulunan inşaattan duvarı gelerek girdi.

Gürcü soyguncu ilk olarak güvenlik kameralarına yakalanmamak için girdiği iş yerinin sigortalarını kapattı.

Işıklar sönünce güvenlik kameralarının da devre dışı kaldığını düşünen Gürcü soyguncu, iş yerinden bir miktar para ve 12 adet dizüstü bilgisayarı alıp dışarıdan görünmemek için yerde sürünerek deldiği duvara doğru gitti.

hrsz.jpg

Soyguncu ardından çaldığı dizüstü bilgisayarlar ile birlikte açtığı delikten çıkarak kaçtı. Gürcü soyguncu kaçarken çaldığı 350 TL’yi de açtığı delikte düşürdü.

Olayın fark edilmesi ve polisten yardım istenmesi üzerine çevredeki güvenlik kameralarının da yardımı ile R.T (35) isimli soyguncuya ve çaldığı mallara ulaşıldı. Gözaltına alınan Gürcü uyruklu soyguncu ile birlikte Rize’de hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen 3 arkadaşı daha gözaltına alındı.

hrszlk.jpg

Konuyla ilgili açıklama yapan iş yeri sahibi Hasan Fehmi Özen, “Biz iş yerini kapattıktan yaklaşık 1.5 saat sonra hırsız yan inşaattan duvarı delerek iş yerimize girmiş. İlk olarak sigortaları kapatmış. 12 adet diz üstü bilgisayarı alarak tekrar açtığı delikten dışarıya çıkmış" dedi.

video1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız