1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gürcü'yü arkadaşları öldürmüş!
Gürcü'yü arkadaşları öldürmüş!

Gürcü'yü arkadaşları öldürmüş!

Pazar 'da yatakta ölü olarak bulunan Gürcü’nün arkadaşları tarafından İkizdere’de öldürüldüğü anlaşıldı. Zanlı 2 Gürcü Sarp'da yakalandı.

A+A-

Cumartesi günü Pazar İlçesi’nde 3 Gürcistan Uyruklu kişinin kaldığı bir apartmanın 2. katında ölüm ihbarı yapılan 28 yaşındaki Gürcistan uyruklu Gia Gagnidze’nin İkizdere ilçesinde öldürüldüğü anlaşıldı.
Arkadaşları tarafından hasta olduğu ve yatarken öldüğü söylenen Gia Gagnidze’nin vücudundaki morluklar polisin dikkatinden kaçmadı. Gia Gagnidze’nin Trabzon Adli Tıp’a sevk edilmesi ve burada da ölüm nedeninin boğma olduğunun anlaşılmasıyla Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturmayı derinleştirdiler. Gia Gagnidze’nin katil zanlısı olarak Gürcistan uyruklu Tamaz Mtchealishvili ile Teimurazi Barbakadze Sarp Sınır kapısından kılık değiştirmiş vaziyette çıkış yapmak üzereyken Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandılar. Pazar Savcılığına sevk edilen 2 kişi tutuklanarak Trabzon Bahçecik Cezaevi’ne gönderildiler.
Bu arada İkizdere’de olayla ilgisi oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 Türk vatandaşı O.H., A.Y.,ve S. İ.’nin de soruşturmalarının ardından serbest bırakıldıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum