1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hakem, kötü kokular geliyor diye maçı iptal etti!
Hakem, kötü kokular geliyor diye maçı iptal etti!

Hakem, kötü kokular geliyor diye maçı iptal etti!

Rize'de bugün oynanması planlanan amatör maç, ağır çöp kokuları yüzünden maçın hakemi tarafından ertelendi!

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize'de bugün oynanması planlanan amatör maç, ağır çöp kokuları yüzünden maçın hakemi tarafından ertelenirken, sahanın kötü kokular giderilinceye kadar futbol müsabakalarına kapatıldığı belirtildi.

Rize'de 2. Amatör Küme'de bugün Salarha Sahası'nda Salarhaspor ile Çayeli Haytefspor arasında oynanması planlanan müsabaka maçın hakemi Osman Tüfekçi tarafından saha dışından gelen kötü kokular ve martı tüyleri gerekçe gösterilerek ertelendi.

mac2.jpg

Maçın hakemi tuttuğu tutanak ile sahayı koku gidene kadar futbol müsabakalarına kapatma kararı aldı.

Maçın orta hakeminin aldığı karar, her iki takım yöneticilerini ve oyuncularını rahatsız etti.

mac1.jpg

Salarhaspor Kulübü Başkanı Bünyamin Arslan yaptığı açıklamada, "Saha dışında bataklık bir araziyi halkın hizmetine kazandırmak için çöp ile dolgu yapılıyor. Burada bir kötü niyet yok. Her iki takımda kokuya rağmen maça çıkmaya hazırdık. Ancak hakem tamamen kendi insafını kullanarak maçı erteledi. Koku gidene kadar da bu sahayı futbol müsabakalarına kapattı. Biz artık kendi sahamızda maç yapamayacağız. Bu karar bizi mağdur etti" dedi.

mac3.jpg

Salarhasporlu futbolcu Olcay Bakır ise yaptığı açıklamada, "Biz maça hazırdık. Bu karar konsantrasyonumuzu bozdu. Biran önce kokunun giderilerek sahamızın müsabakalara açılacağını umuyoruz" diye konuştu.

Karara imza atan maçın hakemi Osman Tüfekçi ise konuyla ilgili olarak açıklama yapmaktan kaçındı.

Salarha Sahasının bitişiğinde bulunan bataklık arazinin çevre belediyelerin çöpleri ile doldurularak spor tesisi yapılmak üzere imara kazandırılmak istendiği, havaların ısınması ile son günlerde bu alandan çevreye kötü kokular yayıldığı öğrenildi. Salarha Sahası'nın da aynı şekilde çöp dolgusu ile elde edilen arazi üzerinde yapıldığı belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum