1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Haksızlıklara karşı Rize'de sabah namazına davet
Haksızlıklara karşı Rize'de sabah namazına davet

Haksızlıklara karşı Rize'de sabah namazına davet

Rizeli Gençler, dünyada yaşanan haksızlıklara dikkat çekmek amacıyla düzenledikleri namaz organizasyonu ile farklı bir etkinliğe imza atıyor.

A+A-

Rizeli Gençler, dünyada yaşanan haksızlıklara dikkat çekmek amacıyla düzenledikleri namaz organizasyonu ile farklı bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Türkiye genelinde başlatılan etkinliğin bir ayağının da Rize’de gerçekleştirileceği belirtildi.

Organizasyon Komitesinden yapılan açıklamada, “Gençler Rize’de 28 Aralık Pazar günü ‘Diren Mursi Ümmet Seninle’ sloganı ile Orta Cami’de sabah namazı kılacak. Gençlerin dünyaya seslenişi ise, ‘Mısır zindanlarındaki kahramanları selamlamak için sabah namazında toplanıyoruz’ şeklinde olacak.” denildi.

Gençler, namazın ardından söz konusu caminin bahçesinde basın açıklaması yapacak. Organizasyon, Mısır başta olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde zulme uğrayan insanlar için edilecek dua ile sona erecek.

diren-mursi-afisi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum