1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. HALİL BAKIRCI ŞİMDİLERDE NE YAPIYOR?
HALİL BAKIRCI ŞİMDİLERDE NE YAPIYOR?

HALİL BAKIRCI ŞİMDİLERDE NE YAPIYOR?

Rize eski belediye başkanı Halil Bakırcı, görevi devrettikten sonra ne yapıyor, ne yapacak? Bakırcı bundan sonra ne yapacağını bizzat kendi anlattı:

A+A-

Rize Eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize’nin aksi ve eski belediye başkanı olarak her zaman Rizeliler'in arasında olacağını ve yeni belediye başkanının en büyük takipçisi olacağını söyledi.

30 Mart seçimlerinden sonra iki dönemdir yürüttüğü Rize Belediye Başkanlığı görevini Reşat Kasap’a devreden Rize’nin sevilen belediye başkanı Halil Bakırcı, sivil yaşantısına geri döndü.

Bakırcı, görevini devretmesinin ardından sevenlerini ve ziyaretçilerini Rize’nin Gülbahar Mahallesi’nde bulunan oğluna ait iş yerinde oluşturduğu mekanda ağırlıyor.

Ziyaretçisi eksik olmayan Bakırcı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ben Rize’nin aksi ve eski belediye başkanı olarak her zaman Rizeliler'in arasında olacağım. Rize’de yaşamaya devam edeceğim. Rize Belediyesi'nin çalışmalarının da yakın bir takipçisi olacağım. Bir belediye başkanının mutlaka bir siyasi kimliği olabilir. Ben bağlı olduğum AK Parti’nin temel ilkelerine ve politikalarına hep bağlı oldum. Ancak hizmet yaparken mutlaka tarafsız olmaya dikkat ettim. Her Belediye Başkanı'nın bir siyasi kimliği olabilir. Ama belediye başkanları hizmet yaparken adil ve tarafsız olmalıdır” dedi.

bakirc0i.jpg

Antika araçlara olan ilgisi ile bilinen Bakırcı şu günlerde binek araç olarak tamamen kendi zevkine göre modifiye ettirdiği 89 model bir jeep kullanıyor. Bakırcı gününün büyük bölümünü oğluna ait iş yerinde ziyaretçilerini ağırlayarak geçiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum