1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Halil Bakırcı'ya yaşlı anne duası
Halil Bakırcı'ya yaşlı anne duası

Halil Bakırcı'ya yaşlı anne duası

Yaşlılar haftasında Yeşilay Başkanı ve gazeteci yazar B. Ali Kavalcı'nın 83 yaşındaki annesini evinde ziyaret eden Başkan Bakırcı dua aldı...

A+A-

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve eşi Reyhan Bakırcı Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle, Çarşı Mahallesi Hafız Osman Sitesinde oturan Seher Kavalcı’yı (83) evinde ziyaret edip, çiçek ve hediye takdim ederek misafiri oldular. Rize Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Fahrettin Kaya’nın da katıldığı ziyarette çok duygulu anlar yaşandı.
45 yıldır, Oğlu Gazeteci-Yazar Bayram Ali Kavalcı ile oturan Seher Kavalcı; Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve eşinin kendisini bu anlamlı günde hatırlayarak ziyaret etmesinden çok mutlu olduğunu, bir hayli duygulandığını dile getirdi.

Mete ailesinin kızı olup, Kavalcı ailesine gelin gittiğini dile getiren Seher Kavalcı “Hepinizin tanıdığı oğlum Bayram Ali, çok hayırlı bir evlat çıkmıştır. Yıllardır oğlum, gelinim ve üç torunumla yaşamaktayım. Hepsinden çok memnunun, bana çok iyi bakıyorlar. Allah herkese böyle evlat, gelin ve torunlar nasip etsin. Gençliğimde çok çileler çektim. Çaylıklarda çok çalıştım. Fakat oğlum büyüyüp, iş güç sahibi olduktan sonra çok rahat ettim. Çok şükür önemli bir rahatsızlığım yoktur. Allah bugünleri aratmasın, memleketimize zeval vermesin. Benim hatırımı sayarak, eşi ile ziyaretime gelen, Rize’miz için hayırlı ve güzel işler yapan, Belediye Başkanımız Halil bey oğlum ve çok sevdiğim eşi Reyhan hanıma teşekkür ediyorum. Allah ikisine de hayırlı uzun ömürler versin, benden çok daha fazla yaşamalarını nasıp etsin. Halil Bey, baba ve annesini yıllar önce kaybetmiş. Allah onlara rahmet etsin. Halil beyi, hanımefendisini ve çocuklarını bundan sonra da duadan eksik etmeyeceğim ” diyerek sevinç ve mutluluğunu dile getirdi.
Yaşlılar haftası nedeniyle eşi Reyhan Hanımla birlikte ziyaret ettiği, Seher Kavalcı ile sohbet edip, misafiri olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren, Başkan Bakırcı ve eşi de “Seher teyzemiz çok sevimli, insan canlısı tam bir Anadolu hanımefendisi. Asaletli ile ömrü boyunca dik durmuş, mücadeleci çalışkan ve merhametli bir anne. Onunla oturup sohbet etmek, aynı sofrayı paylaşmaktan büyük haz aldık. Herkesin bir gün yaşlanacağı bilincinde bu yıl ziyaret ettiğimiz Seher teyzemiz örnek bir anne, örnek bir yaşlı olarak bizleri bir hayli eskilere götürdü. Elleri öpülesi bu kıymetli anne ve teyzelerimizin Rize Belediyesi olarak her zaman emirlerindeyiz. Örneğin yaşlılarımıza özel, ilimizin muhtelif yerlerine geziler düzenlemekteyiz. Ben annesine bu kadar iyi baktığı için, Gazeteci - Yazar ve Yeşilay Rize Şube Başkanı kardeşimiz, Bayram Ali beyi ve eşini tebrik ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum