1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hasan Karal kendirli'de çalıştı
Hasan Karal kendirli'de çalıştı

Hasan Karal kendirli'de çalıştı

Ak Parti Rize 3. sıra Milletvekili adayı Hasan Karal, Kendirli beldesinde seçmenle biraraya gelerek çalışmalarını devam ettirdi.

A+A-

Ali İhsan ÖKSÜZ - AK Parti Rize Milletvekili adayı Hasan Karal, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Ali İhsan Yazıcı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte kendirli beldesini ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.
Kendirli Beldesinde ilgiyle karşılanan milletvekili adayı Hasan Karal seçim irtibat bürosuna geçerek oradaki partililerle muhabbet etti. Karal daha sonra seçim irtibat bürosundan Kendirli halkına bir konuşma yaptı. Karal konuşmasında seçmenlere seslenerek “Vereceğiniz oylar hem bizim hem de sizin için çok kıymetlidir. Bunun için oyunuzu verirken mutlaka çok iyi düşünmelisiniz. Oyunuzu vereceğiniz partileri veya kişileri çok iyi inceleyip tartarak, o doğrultuda hareket etmelisiniz. Çünkü ülkenin ilerlemesini sağlayacak iktidarı sizin vereceğiniz kararlar belirleyecek. Tüm anketler bu seçimin AK parti ile diğer bazı siyasi partiler arasında geçeceğini gösteriyor. Tüm partiler, hatta bağımsız adaylar bile sanki birleşmişçesine AK Partiyi yeniden iktidara getirmemenin planlarını yapmakla meşguller. Ama bu millet bizim arkamızda olduğu sürece bunu asla yapamayacaklar. Çünkü biz öncelikle söz milletindir ilkesiyle hareket ediyoruz.” Dedi.

Konuşmanın ardından Kendirli Beldesinin esnaflarını ziyaret eden Karal vatandaşların sıkıntı ve görüşlerini dinledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum