1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hasan Karal Pazar'da çalıştı
Hasan Karal Pazar'da çalıştı

Hasan Karal Pazar'da çalıştı

Ak Parti Rize 3. sıra Milletvekili adayı Hasan Karal son bir haftada Pazar ilçesindeki ikinci ziyaretini geçekleştirdi. Karal gördüğü ilgiden memnun kaldı.

A+A-

Ak Parti Rize 3. sıra milletvekili adayı Hasan Karal seçim çalışmalarına Pazar’da devam etti.
Pazar’da Ak Parti seçim bürosunu ziyaret ettikten sonra vatandaşlarla sohbet ederek destek isteyen Hasan Karal, daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. Rize’de Başbakan Tayip Erdoğan’ı temsilen oy istediklerini söyleyen Hasan Karal, “23 Temmuz sabahı tüm Türkiye Ak Parti’nin tek başına, daha güçlü, en yüksek oy oranı ve milletvekili ile iktidarını kutlarken bizler de Rize’mizi aynı şevk ve heyecanla temsil etmek istiyoruz." dedi.

"Sayın Başbakanımızın karşısına Rize’den de en yüksek oy oranıyla çıkmak istiyoruz." diyen Karal, "Rize’miz özellikle önümüzdeki dönemde büyük hizmetlerin, istihdam ve çalışmaların merkezi haline gelecek. Her gün bir başka ilçede ziyaretlerde bulunuyoruz. Halkımızın bize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan son derece memnunuz.” şeklinde konuştu.

 Karal daha sonra Ak Parti İlçe başkanlığında parti yetkilileri ve kadın kollarının hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum