1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hasan Karal'ın boş günü yok
Hasan Karal'ın boş günü yok

Hasan Karal'ın boş günü yok

Ak Parti Rize Milletvekili adayı Hasan Karal Pazar ilçesinde seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleriyle devam ettirdi.

A+A-

Ak Parti Rize Milletvekili 3. sıra adayı Hasan Karal seçim çalışmaları kapsamında Pazar ilçesinde esnaf ziyaretleri yaptı. Hasan Karal’a Ak Parti Pazar İlçe Teşkilatı ve İl Genel Meclisi üyeleri de eşlik etti.
Hasan Karal Ak Parti’nin tüm Türkiye’de muhaliflerin anketlerinde bile açık ara birinci olduğunu belirterek, “Artık Türkiye’de son sözü millet söyleyecektir. Ak Parti güçlünün değil haklı olanın iktidarıdır. Rize’mizdeki eksiklerin, ihtiyaçların en yakın tanığı benim. 22 Temmuz’da Rize, geleneğini bozmayacak ve Ak Parti’yi büyük bir oy oranıyla 3–0 Ankara’ya gönderecektir." diye konuştu.

Ak Parti olarak Rize'deki hedeflerinin son seçimlerde aldııkları oy oranını daha da yükseltmek olduğunu söyleyen Karal, "İlimizin sorunlarına tam vakıf, istihdama yönelik proje geliştirecek, halkın içinden gelen 3 ayrı özelliklere sahip adaylar olarak, Rize’mizi Ankara’da iktidar partisinin avantajlarıyla temsil edeceğiz.” Dedi.

Esnaf ziyaretleri esnasında bir işyerinde Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz ile karşılaşan Hasan Karal, bir süre Başkan Hatırnaz ile sohbet ettikten sonra çalışmalarına devam etti. (Naci GÜVEN)