1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hastanenin akıbeti ne olacak?
Hastanenin akıbeti ne olacak?

Hastanenin akıbeti ne olacak?

Seçimlerden önce eski Rize Devlet Hastanesi önüne dikilen tabela, inşaatla birlikte bekliyor. Şimdi Rizeli, hastanenin akıbetini merak ediyor.

A+A-

İsmail DUYSAK - 22 Temmuz seçimleri öncesi iktidara muhalif milletvekili adayları Rize eski Devlet Hastanesi önünde, henüz bir çivi çakılmadığı yönünde basın açıklaması yapmışlardı. Bir gün sonra ise TOKİ tarafından hastane önüne “250 yataklı Rize Devlet Hastanesi İnşaatı” adıyla bitiş tarihi 2010 yazan bir maket resimli tabela asılmış ve yıkım çalışmalarına başlanmıştı.
Seçimlerde Ak Partinin ezici bir üstünlükle iktidardaki yerini sağlama almasından sonra gözler yeniden eski Rize Devlet Hastanesi inşaatına çevrildi.

Rizeli vatandaşlar, Ak Parti’nin tüm Türkiye’de olduğu gibi Rize’de de oylarını büyük oranda yükselttiğine dikkat çekerek, “Propaganda döneminde önüne tabela asılıp yıkım çalışmalarına başlanan hastane inşaatı ne olacak? Seçimlerin ardından hastanedeki yıkım işlemleri niçin durdu? İnşallah bu tabela seçimlik ve göstermelik değildir. Daha ilk günden böyle bir tezat yaşanmasın.” Şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum